KURS KURS KURS 😁😁😁! Velkommen til introduksjonskurs hos oss lørdag 24 november!

Har du lyst å finne inspirasjon og bli del av et unikt treningsmiljø? Ønsker du å lære mer om CrossFit-metodologien og få innføring i grunnleggende teknikk og en variasjon av funksjonelle øvelser? GOD NYHET 😊👍! “ALLE KAN DELTA UANSETT ALDER ELLER FYSISK FORM“! Du vil på dette kurset få en innføring i ulike bøy- og press-øvelser, markløft, samt andre øvelser og kombinasjoner av disse. Våre høyt kvalifiserte instruktører tilpasser øvelsene slik at alle skal få maksimalt utbytte av denne fantastiske treningsformen!

Kursets oppbygning:

Etter å ha fått en generell introduksjon av oss og ulike begreper, så går vi gjennom ulike baseløft, mer tekniske øvelser og en generell innføring i olympiske løft. Kursets varighet er satt til ca. 5 timer, fordelt over to økter a 2 timer med 60 minutters pause mellom. Pausen er en fin mulighet til å få ladet opp med litt energi, bli bedre kjent med oss, eller spørre om de tingene du lurer på.

Hvem er kurset for?

Kurset er obligatorisk for å kunne delta på våre funksjonelle timer for å sikre at du har grunnleggende god teknikk ved å ha en gjennomgang med våre instruktører.

Det er også en fin mulighet til å friske opp kunnskaper om ulike øvelser, eller bare få en generell innføring i funksjonelle øvelser.

Når?

Kurset holdes lørdag 24. november fra klokken 09.00 i våre lokaler.

Pris

Kurset koster 500,- for ikke medlemmer som bare vil delta for å lære mer om funksjonell trening og grunnleggende løfteteknikk. Om du blir medlem er kurset gratis. Dere får også fri innmelding!

Bindende påmelding sendes til fysiotrimmen@gmail.com, tlf 40245884 eller direkte til vår Facebook-side. Avbestilling må gjøres senest 24 timer før kursets oppstart. Avbestilling eller manglende oppmøte vil bli krevd belastet ved et gebyr tilsvarende kursets pris.

Ønsker du å bli medlem hos oss?

Bli medlem!