Glemt brukernavn/passord? Send FYSIOTRIM GLEMT til 2440

TRENINGSGUIDEN


www.treningsguiden.no

TreningsGuiden er et verktøy for treningsveiledning for instruktører og for utøvere selv.

Verktøyet er internettbasert (www.treningsguiden.no) som vil si at du kan bruke det overalt hvor enn du er i verden.

TreningsGuiden er et meget illustrativt verktøy med foto og videomontasje av over 300 øvelser både med styrkeapparater, kondisjonsapparater, frivekter, med kroppen som belastning, med strikk, med ball og uttøyingsøvelser etc. Alle øvelser er med teori om hvordan du skal utføre øvelsene, bevegelsesmønster, alternative øvelser, faremoment og pusteteknikk osv.

Du får også tilgang til dybdemateriell i trening under menyknappen trening og teori.

TreningsGuiden gir deg også generell informasjon om trening på et treningssenter samt råd og tips om trening.

Det som er aller viktigst er at du får din egen side på verktøyet hvor dine treningsplaner/treningsprogram vil komme til å ligge. Du vil også finne alternative treningsprogram under min side samt muligheten til å selv lage ditt personlige treningsprogram (en morsom og lærerik mulighet).

Du kan også lage din egen helseprofil og endre denne etter hvert som du får progresjon/resultat i din trening. I treningskalenderen kan du legge dine treningsplaner som en oppfølger for deg selv.

Alle treningsprogram og ukeplaner kan du dessuten også skrive ut for å effektivisere treningsøkten din.

Du vil som medlem hos oss få tilgang til dette verktøyet gratis det første året av ditt medlemskap.

I utgangspunktet er treningsguiden et verktøy som vi vil bruke i all vår trenigsveiledning mot våre kunder også i oppfølgingssammenheng.

Vi vil også bruke treningsguiden som et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeid (spesielt i tiden treningssenteret er ubetjent) som vil si at vi kommer til å anbefale våre kunder å bruke verktøyet mye og så snart du har et behov for repetering i hvordan du utfører øvelser i vårt treningssenter.

Som medlem hos oss får du utlevert et personlig brukernavn og passord til www.treningsguiden.no som du bruker hver gang du skal logge deg inn enten på treningssenteret eller hjemme.

Vi tilbyr våre medlemmer fri tilgang til vår TG-bar (2 pc-er i relaxavdelingen) hvor du gratis kan logge deg inn på www.treningsguiden.no og www.fysiotrimmen.no